Tube Pro Snow Tubing 41''

Colace snow tubing » Tube Pro Snow Tubing 41''

Pret:
949 RON*(include TVA)

* Livrare GRATUITA prin curier in toata tara.

Producator:


Tube Pro Snow Tubing 41''

Colace snow tubing de la Tube Pro!

Tube Pro (Canada) este cel mai renumit producator de colace snow tubing, proiectate special pentru centre de inchiriere si resort-uri. Diametrul exterior mare al colacelor (102.5 cm) suporta cele mai grele sarcini in deplina siguranta si confort. Diametrul interior este de 50 cm, perfect pentru adulti sau copii.

Husa care acopera camera gonflabila este confectionata din polyester heavy duty cu densitate 600 denier. Acest material ofera rezistenta la apa, mucegai si UV. Culoarea originala se pastreaza foarte multi ani chiar daca colacele sunt expuse in aer liber. Colacele Tube Pro arata foarte bine atragand clientii pentru inchiriere!

Manerele sunt confectionate din acelasi material ca si centurile de siguranta de la masini si cusaturile sunt cele mai rezistente. 

Partea inferioara a colacului este facuta dintr-un plastic revolutionar, cu o rezistenta foarte mare la spargere si la temperaturi foarte scazute (chiar mai mici de minus 60 grade Celsius). Colacul gonflabil din interiorul snow tubing-ului este facut din cauciuc foarte rezistent, sunt intariti pe peretii laterali pentru o protectie maxima la frecare. Aceste colace gonflabile sunt proiectate special pentru snow tubing si river tubing. Umflarea acestor colace se face prin intermediul unei valve cu pierdere minima de presiune.

Colacele Tube Pro de snow tubing ofera cea mai buna solutie pentru distractia ta in zapada!

  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator