Plansa foam Hamax Free Surfer

Hamax Free Surfer

Pret:
189 RON(include TVA)

STOC EPUIZAT

Producator:


Hamax Free Surfer

Hamax este un producator de renume mondial al celor mai rezistente saniute cu un design atat de atragator atat pentru copii cat si pentru familiile acestora. Productia de saniute Hamax a ramas inca din 1958 in Norvegia, si de aceea stim sigur ca Mos Craciun isi ia saniutele din Laponia, acolo unde fiecare produs este realizat cu atentia cuvenita si din materialele cele mai bune, menite sa reziste asprelor conditii din tara lui Mos Craciun!!!

Free Surfer este cel mai bine vandut model din gama planselor foam pentru surf pe zapada, inregistrand un mare succes in randul produselor Hamax. Experimenteaza senzatia de "snow body board" pe timp de iarna. Plansa Hamax Free Surfer are patru manere si este potrivit pentru una sau doua persoane pe partiile unde nu exista obstacole. Distractia incepe atunci cand te arunci pe placa asa cum ai face-o pe una pentru apa si pornesti la vale pe partie. Aceasta iti ofera o senzatie extraordinara de viteza si te face sa te simti un adevarat surfer si pe timpul iernii. Plansa foam Hamax Free Surfer este facut din spuma de polietilena cu absorbtie de socuri si un material de contact cu zapada foarte rezistent si performant pentru atingerea unor viteze cat mai mari. In afara de rezistenta, aceasta placa de spuma este foarte usoara si va putea fi urcata cu usurinta pe partie pentru a va relua distractia cat mai repede posibil! Daca vrei sa te simti cu adevarat liber incearca cea mai noua senzatie in domeniu cu o placa de zapada venita tocmai din Laponia!!!

Culoare: multicolor

Material: Spuma polietilena/suprafata de alunecare din polietilena de inalta densitate, rezistente la temperaturi scazute (-50º).

Dimensiuni / Greutate: 110 x 51,5 x 3,0 cm / 0,95 kg

Nivelul utilizatorului: 2 (abilitati intermediare)

Sanie pentru una sau 2 persoane

Greutate maxima recomandata: 100 kg

Varsta recomandata: peste 6 ani

Designul si manerele rezistente va confera siguranta atunci cand faceti "surf" pe partie.

Aceste produse pe baza de spuma de polietilena sunt cele mai confortabile pentru sanius.

Garantia produsului este de 2 ani.

Aprobari: CE 

 

 

  • Recomanda prietenilor
  • Mai multe informatii despre producator