Kara Sails - distribuitor autorizat saniute Hamax

Unul dintre cei mai mari producatori de saniute din lume, Hamax, promoveaza miscarea in aer liber si sanatatea intregii familii. Inca din anul 1958, producatorul norvegian Hamax comercializeaza saniute de calitate superioara, perfecte pentru intreaga familie. Saniile sunt realizate din materiale de inalta calitate. Fiecare sanie este testata amanuntit, pentru a asigura siguranta si functionalitate.

Hamax produce urmatoarele tipuri de saniute:

·         Saniute bob – Cu un design revolutionar, acest tip de saniute ridica saniusul la alt nivel. Dotata cu skiuri cu caneluri, frana de mana si patine mari, saniuta bob de la Hamax iti da sentimentul unei saniute profesioniste.

·         Saniute racing cu volan Echipate cu un volan si cu o frana de mana robusta, acest tip de saniute sunt perfecte pentru intreaga familie. Cu suficient spatiu pentru doua persoane, te poti bucura de o zi frumoasa de sanius alaturi de cei dragi.

·         Saniute pentru bebelusi Acest tip de sanie nu are volan, iar frana de mana poate fi folosita atat pentru directive, cat si pentru franare. Acestea sunt potrivite pentru copii mici si pentru bebelusi.

·         Saniute gonflabile Acest tip de saniute incurajeaza viteza, jocul fara inhibitii si surful prin zapada. Te poti distra singur sau cu mai multi prieteni. Perfecte si pentru doua persoane. Acest tip de sanie este recomandata copiilor de toate varstele.

·         Saniutele mini, de tip planse Aceste saniute se produc in diferite forme, dar cea mai iubita de cei mici este cea rotunda, de OZN. Foarte rezistente si sigure, aluneca foarte bine pe partie si ofera copiilor clipe de neuitat.

·         Saniutele pentru surf - Produse din spuma polietilena, aceste saniute aluneca foarte bine pe orice tip de zapada si sunt foarte rezistente la temperaturi scazute. Foarte usoara; atinge viteze foarte mari si poate fi urcata usor pe partie.

Kara Sails - distribuitor autorizat saniute Hamax.

Kara Sails este distribuitor autorizat in Romania al saniutelor Hamax.  Daca sunteti interesati sa distribuiti saniute pentru copii in magazine fizice sau online, va rugam sa ne contactati la adresa: office@saniute.ro.

Va garantam o colaborare fructoasa si de durata!