Saniile gonflabile Airboard si saniutele Hamax la probe pe partie

Caravana Saniute.ro a pornit intr-o calatorie pe partiile de zapada din tara. Cu o masina plina de sanii Hamax (Norvegia), sanii gonflabile Airboard (Elvetia) si colace de snow tubing Tube Pro (Canada) am vizitat statiunile montane cu scopul de a ne distra pe partiile inzapezite si de a ne promova produsele.

Prima oprire: partia de ski Transalpina. SUPERB! Aici vedetele au fost Airboard-urile.  

A doua zi am ajuns la Ranca. Si aici s-au incercat saniile gonflabile Airbord, saniutele Hamax si colacele de snow tubing Tube Pro. Pe o panta de doar 5 grade saniile noastre au distrat la maxim pe proprietarii de partii de ski de la Ranca. Rezultatul : o sa se faca centre de inchiriere si partii speciale de AIRBORD. Si o sa fie si un punct de vanzare Hamax.

La Gura Humorului multaaaaa zapadaaaaa. Si aici, pe partie, Airboard a cucerit aprecieri. Atat de multa ca se va deschide un centru de inchiriere Airboard! Dar si de saniute Hamax . O alta reusita Saniute.ro!

In Poiana Brasov, dupa demonstratiile facute, 80 de colace de snow tubing marca Tube Pro se vor afla pe o partie special amenjata. Si se pare ca o sa avem si un parc de inchiriere AIRBORD!!!! Dupa aproape 2000 km parcursi pe la partii, bilantul este extraordinar. Mai multe partii au cumparat saniute de la Hamax, sanii gonflabile de la Airboard si colace de snow tubing de la Tube Pro.

Va asteptam la noi in showroom, cu cele mai tari saniute de la Hamax (Norvegia) si Airboard (Elvetia). Pentru bebelusi, copii, adolescenti si oameni mari cu suflet de copii .
Adresa depozitului de saniute o gasiti aici: http://www.saniute.ro/info/contact.xhtml